Faalangst - Mindtuning

MindTuning en psychologie

Mind Tuning is in 1992 ontwikkeld door Pieter Frijters. De methodiek hanteert een heel andere psychologische benadering dan de traditionele behandelingen. Met MindTuning is het niet nodig pijnlijke oude herinneringen naar boven te halen. De methodiek gaat uit van het nu. Wat gebeurt er nu in je mind?

Heden

Je verleden is voorbij. Je bent niet je verleden. Je leeft in het heden. Accepteer dit en ga verder. Kijk ook naar de toekomst. Waar wil je heen met je leven? Zorg dat je zelf bepaalt hoe je leeft.

Voor wie?

MindTuning is geschikt voor iedereen die worstelt met emotionele klachten als:

  • Fobieën en angsten
  • Onzekerheid
  • Depressie
  • Burn-out
  • Paniek
  • Ontbreken van Krachtig zelfvertrouwen

Mind Tuning gaat ervan uit dat je angst of fobie veroorzaakt wordt door een programmafoutje in je onderbewuste visuele beleving. Daarom is MindTuning heel visueel gericht.

Denk je aan iets waar je bang voor bent? Dan reageert je lichaam gelijk. Je spierspanning neemt onbewust toe. Tijdens een MindTuningsessie wordt het angstbeeld opgeroepen en in een ander perspectief gezet. Dit gaat ongemerkt en in 2 minuten voltrekt zich vaak een wonder.
Het duurt 2 dagen om geheel nieuw gedrag aan te leren waardoor de levenskwaliteit blijvend wordt verbeterd.

Dankzij MindTuning verandert je hele beleving waardoor je angst verdwijnt. Je zintuigen zijn anders ‘afgestemd’. Er is ruimte gekomen. Opgebouwde spanning glijdt van je af. Je voelt je opgelucht.

MindTuning maakt gebruik van het snelle leervermogen van je hersenen. In korte tijd vindt er een zichtbare verbetering plaats. Het maakt niet uit hoe lang je al last van angst of andere klachten hebt. Als je maar gemotiveerd bent om ervan af te komen.

Diverse media besteden geregeld positieve aandacht aan Mind Tuning.KIjk voor meer info op www.mindtuning.nl

 

 

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon